Juni 2024

Stralend weer betekent volop bedrijvigheid op het land met Loonbedrijf Hummel

 

Met (hopelijk) prachtig weer in aantocht is het een drukke periode voor Loonbedrijf Hummel. Zonnige dagen zijn voor ons een signaal om volop in actie te komen op de landerijen. Van het maaien van uitgestrekte velden tot het nauwkeurig bewerken van de grond, Loonbedrijf Hummel is overal in Noord-Nederland te vinden waar hard gewerkt moet worden.

Krone Big Pack 1240 VC

Onze recente aanwinst, de Krone Big Pack 1240 VC, is al een ware ster in het veld. Deze geavanceerde machine is uiterst efficiënt in het balen persen, wat ons in staat stelt om snel en effectief te werken voor onze klanten. Het zorgt voor minder oponthoud en maximale productiviteit, zelfs tijdens de piekuren van het oogstseizoen.

Loonbedrijf Hummel is niet alleen uw partner voor reguliere landbouwactiviteiten. Wij bieden ook oplossingen bij overschotten van hooi, stro en gras op stam. In tijden waarin u te maken heeft met overproductie, staan wij klaar om deze producten over te nemen. Dit helpt niet alleen bij het managen van uw gewassen, maar zorgt ook voor een continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Klein of grote projecten

Geen klus is te groot voor de jongens van Loonbedrijf Hummel. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, ons doel is om te zorgen dat uw landbouwactiviteiten soepel en zonder problemen verlopen.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u ondersteuning nodig bij uw landbouwprojecten?

Neem dan contact op met Loonbedrijf Hummel. Samen zorgen we ervoor dat uw landbouwactiviteiten optimaal verlopen tijdens deze zonnige dagen.